• 1/3

Maya 2013 Service Pack 1

Posted by STLR, 11 July 2012 12:56 pm

This is just a quick post to let everyone know that the first Maya 2013 Service Pack is out and available for download.  A number of bugs have been fixed, but most importantly for me it includes a fix to a very annoying bug that was affecting a number of BonusTools, as well as LayoutTools.  This includes two of the more popular BonusTools... the new SlideComponents tool as well as the AutoUnwrapUVs tool.  The bug was preventing the HeadsUpDisplay buttons that are used by these tools from displaying.

Download the service pack here ->  Maya 2013 Service Pack 1

For more info on the tools that were being affected you can check out these related posts...

BonusTools -> Slide Components

BonusTools -> Auto Unwrap UVs

That's all for now, but stay tuned for a few more BonusTools tutorials that I will post in the next couple of weeks.

-sr

2 Comments

kurgan_dk

Posted 22 July 2012 9:43 pm

im getting a license error when I try to bake-render with turtle?

just rendering a frame in renderview works ok...

Starting "C:\Program Files\Autodesk\Maya2013\bin\mayabatch.exe"
Turtle Renderer 5.4.0.2 (2012-04-25)
Built for Maya 2013 x64
Copyright 2002-2012 Autodesk, Inc
Running Turtle startup script in C:/Program Files/Autodesk/MayaPlugIn2013/scripts/ilrStartup.mel
+++++++ Turtle for Maya registered successfully ++++++
File read in 2 seconds.
Result: C:/Users/kurgan/Documents/maya/projects/default/scenes/lm99-complete__2664.mb
Batch render command : ilrRenderBatchCallback(" -layer defaultRenderLayer "


ilrBatchRenderCmd -layer defaultRenderLayer -sceneName lm99-complete

Fa622021 --- Unrecognized error number
iled to check out a turtle license.
Error: This copy of Turtle does not have a valid license!
Error: Please contact support for more information.
Warning: Renderer returned an error while rendering 'defaultRenderLayer', please verify the output image.
Scene C:/Users/kurgan/Documents/maya/projects/default/scenes/lm99-complete__2664.mb completed.

chocotrucco

Posted 25 August 2012 2:13 pm

Hi,
Matchmover is not working.
An error 25 appears while launching,

"License was not obtained"
I tried to copy the license.env from /maya/contents/ to MM contents but that isn't working.

Is there a fix for that?
Thanks!!!

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.

Please only report comments that are spam or abusive.